«Я - Артист» : чи є у Хмельницькому таланти?

четверг, 16 января 2014 г.

Восени 2013 року в місті Хмельницькому та на території Хмельницької області розпочались кастинги, основною метою яких було визначення талановитих людей, які будуть приймати участь у півфіналі телевізійного шоу «Я-Артист». Серед нас багато тих, хто захоплюється танцями, співає, має виключне відчуття гумору, пише вірші, проте демонструє свої таланти лише близьким людям. Однак, разом із шоу «Я - артист», людина має шанс стати відомою та продемонструвати свої здібності усім телеглядачам, втілити власні амбіції, адже переможець проекту у якості призу отримує зйомку професійного відео кліпу.

Зйомки півфіналу відбувались у приміщенні обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького 13 та 14 січня 2014 року, а сам телевізійний проект з’явиться в ефірі на телеканалі «Поділля-центр» вже через декілька тижнів. Автори проекту – Ольга Бексяк та Андрій Клименко повідомляють, що спробувати свої сили у хмельницькому телевізійному шоу вирішило чимало людей, серед яких - ансамбль, який грає на різноманітних музичних інструментах, танцювальні колективи, юна виконавиця східних танців, хіп-хоп виконавці. Вік учасників проекту «Я-артист» від 6 до 64 років.

В створенні сценічних образів талановитим хмельничанам допомагають візажисти, стилісти та перукарі. Якщо ви бажаєте продемонструвати свої оригінальні здібності, але не встигли стати учасником шоу у цьому сезоні – не сумуйте! Організатори шоу повідомляють, що воно буде проводитись щорічно, отже у всіх бажаючих є можливість добре підготуватись до початку нового телевізійного сезону.

Проект «Я-Артист» знаходиться під патронатом Теофіпольської районної ради та проводиться спільно з обласним музично-драматичним театром ім. М. Старицького, підтримує проведення проекту Хмельницьке обласне управлення культури та туризму. Дізнатись більш детальну інформацію ви можете на сайті проекту http://i-artist.com.ua/index.php та на сторінці у соціальній мережі http://vk.com/public58964335.
Share this article :

1 комментарий:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger