Центр європейської інформації при Хмельницькій ОУНБ ім.М.Островського проводить ряд заходів до Дня Європи-2013

среда, 15 мая 2013 г.


В період з 13 по 23 травня у Центрі європейської інформації при Хмельницькій ОУНБ ім. М.Островського буде проведена декада інформування, яка включає в себе ряд заходів, присвячених євроінтеграційним спрямуванням країни та сучасним проблемам.
14 травня відбувся перегляд фільму «Нові герої». Стрічка була представлена на міжнародному кінофестивалі «Доку Дейс». Вона відображає історії декількох людей, які заштовхнулись з проблемами та несправедливістю, проте почали шукати шляхи для того, щоб перемогти обставини.
15 травня о 15:00 розпочнеться веб-конференція «Забезпечення доступності соціальних послуг для людей з обмеженими можливостями». Приймати участь у заході будуть експерти з Херсону, Сумщини, Кіровограду та Чернівців.
16 травня о 14:00 у читальному залі Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться вікторина, присвячена віртуальній подорожі країнами ЄС.
17 травня близько 14:00 відбудеться круглий стіл «Співробітництво України з ЄС: думки та оцінки експертів», який буде проводитись спільно з Департаментом економічного розвитку і торгівлі Хмельницької ОДА, відділом у справах преси та інформації Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Хмельницької ОДА, відділом організації роботи туристично-курортної галузі управління інфраструктури та туризму Хмельницької ОДА.
21 травня о 14:00 відбудеться перегляд фільму «Колись ми станемо щасливими», який був представлений на міжнародному кінофестивалі «Docu Days». Стрічка розповідає про хлопця на ім’я Даніель, який проживає в невеликому польському містечку і мріє про те, щоб досягти іншого соціального рівня. Перегляд займає 40 хвилин.
22 травня о 15:00 має пройти веб-конференція «Порівняння вигод і втрат від приєднання України до Митного Союзу РБК та Угоди про Асоціацію з ЄС».
На протязі 13-23 травня буде функціонувати книжково-ілюстративна виставка «Україна в Європі, Європа – в Україні», а з 20 квітня по 22 травня продовжує свою роботу загальнообласна презентація «Українська сучасна література очима європейських критиків: книги – лауреати Премії року Бі-Бі-Сі»(2007-2012 рр.).
Вхід на усі заходи – вільний. При виникненні будь-яких питань можна звертатися до контактної особи – Ярмолюк Анжели за телефонами 65-80-84, 067-254-04-12.
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger