Діяльність «Інформаційного Хмельницького» було відзначено під час тренінгу для бібліотек по роботі зі ЗМІ

вторник, 18 июня 2013 г.

В Хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені М. Островського відбувся захід, метою якого було розкриття секретів успішного повідомлення для преси для бібліотекарів міста та області. Неможливо уявити успішне функціонування та розвиток жодних культурних чи освітніх організацій та установ без інформування суспільства щодо проведеної та запланованої діяльності. Для цього необхідна співпраця з засобами масової інформації та соціальними медіа, які в двадцять першому сторіччі здобули значний розвиток. Проте, не всі бібліотекарі знають, як потрібно правильно організувати співпрацю, які заходи провести, як запросити представників ЗМІ для зацікавлення широкої аудиторії читачів. У рамках заходу була організована не тільки теоретична частина, але й практика: представники різних бібліотек могли запропонувати свої ідеї та повідомити про своє бачення ситуації. Неможливо уявити функціонування сучасної бібліотеки без проведення публічних заходів, але їх підготовка також має бути організована правильно.








Значний поштовх для розвитку і запровадження інноваційних технологій у бібліотеках зробила програма «Бібліоміст», якою і були організовані тренінги для бібліотек по роботі зі ЗМІ та основам піару у співпраці з ГО «Свобода слова» та «Центром Медіареформ». Під час проведення заходу автору «Інформаційного Хмельницького» Безуглій Аліні була вручена подяка за активну співпрацю у напрямку популяризації та просування інноваційних послуг і ресурсів Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Миколи Островського та представлення репортажу на всеукраїнський конкурс для ЗМІ «Відкрий для себе сучасну бібліотеку» (публікація - "Новий погляд на розвиток сучасної бібліотеки", яку на сьогоднішній момент переглянуло більше, ніж 1200 читачів з різних областей України), за перемогу у якому був отриманий спеціальний приз. Конкурс був організований Радою міжнародних досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст», ГО «Телекритика», Міністерством культури України, Державним комітетом телебачення та радіомовлення України.
Share this article :

3 комментария:

  1. І я там була. Дуже цікавий та корисний захід - дякуємо "Бібліомосту". Рада, що познайомилася з Аліною Безуглою, авторкою сучасної статті про сучасну бібліотеку. Аліно, вітаю з перемогою!

    ОтветитьУдалить
  2. Дуже приємно чути такі відгуки і привітання!)))) Дякую!

    ОтветитьУдалить
  3. Очень интересный ресурс -Информационный Хмельницкий! Меня приятно радует, что здесь нет политики и "чернухи с желтизной" - порядком достали они, если честно,.А есть новости культуры нашего города. Я даже не подозревала, что у нас столько творческих людей, столько мастер-классов проводится! Держите высоко планку, Алина! Прекрасный ресурс!

    ОтветитьУдалить

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger