Хмельничани мають змогу переглянути «Маленькі колекції»

четверг, 25 июля 2013 г.

Сезон відпочинку та відпусток не став на заваді тому, щоб 24 липня у приміщенні музею-студії фотомистецтва зібрались поціновувачі фотографії - вінницький фотохудожник Вадим Козловський завітав до міста Хмельницького з фотовиставкою «Маленькі колекції». У виставковому залі було представлено більше, ніж чотири десятки робіт, виконаних на протязі чотирнадцяти років. Тематика фотографій була різноманітна, але усі роботи поєднувала спільна риса – плинність часу. Фотознімки зображають людей, рослини, куточки природи, архітектурні об’єкти, та підкреслюють те, що не буває у нашому світі нічого постійного. Все змінюється у часі та просторі, головне вчасно це побачити та зрозуміти.




Вадим Козловський є членом Національної Спілки фотохудожників України з 1989 року. За час своєї творчої діяльності, він взяв участь майже у двох десятках групових виставок на території Польщі, України, Італії, Росії, Грузії, Франції та Ірландії. На його рахунку одинадцять індивідуальних виставок, які організовувалися з 1991 по 2012 роки у Польщі, Італії та Україні.



Автор «Маленьких колекцій» подякував нашому місту, відзначивши його, як столицю фотографії, на території якої вже майже три роки функціонує музей-студія фотомистецтва. Приємною є увага зі сторони міської влади. Щодо створених робіт, фотограф зазначив, що у цій виставці вони поєднуються у єдине ціле, дозволяючи зробити щось особливе. Ті люди, які не встигли прийти на відкриття, проте бажають долучитися до фотомистецтва, мають можливість відвідати виставковий зал фотографії на протязі найближчого часу.
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger