Хмельницька обласна організація Національної спілки фотохудожників України презентувала колективну фотовиставку

пятница, 13 декабря 2013 г.

11 грудня 2013 року о 16 годині у Хмельницькому музеї студії-фотомистецтва відбулось відкриття сорок першої виставки фотографії, присвяченої творчості 6 фотомитців, які входять до складу Хмельницької обласної організації Національної спілки фотохудожників України. У виставковій залі демонструвались роботи Миколи Величко, Нати Дмитрук, Анатолія Іванова, Сергія Іванова, Сергія Марьясова та Олександра Соленцова. Нагадаємо, що лише більше місяця тому відбулось відкриття персональної фотовиставки Олександра Соленцова. Ці автори працюють в різних жанрах, фотографують як портрети, так і пейзажі, проте їх усіх об’єднує захоплення фотомистецтвом. Під час урочистого відкриття фотомитцям була вручена Подяка від міського голови Сергія Івановича Мельника, фотохудожники отримали можливість висловити свою думку щодо представлених робіт.



«Усі роботи, які представлені на цій виставці, досить різнопланові. Мною були представлені пейзажі. Вже на протязі року я активно подорожую нашою областю, і скажу, що Хмельниччина - дуже красива», - каже голова Хмельницької обласної організації Національної Спілки фотохудожників України Олександр Соленцов. У музеї студії-фотомистецтва є роботи, зроблені не тільки на території Хмельницької області зокрема та України загалом, але і ті, історія створення яких розпочинається закордоном. «В мене представлено 10 робіт, які зроблені у 10 різних країнах. Я побував у Ізраїлі, Росії, Монголії, Іспанії, Латвії, Туреччині, Німеччині і Таїланді. Мені було дуже приємно подорожувати і розповідати про нашу українську фотографію, наші творі можливості» - каже фотограф Сергій Іванов. У відвідувачів виставки була можливість поспілкуватися з п’ятьма авторами та задати питання, які їх цікавили. «На виставці представлені фотографії зроблені і в 2010, і в 2013 році. Улюблений жанр фотографії періодично змінюється, зараз у роботах переважають портрети і street-фотографія», - відповідає на питання автора блогу Анатолій Іванов.

Відвідати виставку можна на протязі 2013 року, а вже у січні 2014 відбудеться відкриття урочистого заходу, присвяченого 175 річчю з моменту виникнення фотографії. Буде представлена вибірка з робіт, представлених у жовтні 2013 у Міжнародному салоні художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2013».
Аліна Безугла
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger