Фігуристи та хокеїсти займаються на хмельницькому льоду

среда, 4 декабря 2013 г.

З кінця жовтня 2013 року, свою роботу розпочала ковзанка «Льодовий період» (парк ім. І. Франка), при якій відновилось функціонування секції фігурного катання. У ній можуть займатися діти та дорослі, незалежно від їх віку. Заняття відбуваються двічі на тиждень, у понеділок та п’ятницю, по гнучкому графіку. Тривалість одного заняття складає 45 хв. Поки триває формування груп, вартість катання на ковзанах під керівництвом тренера, коштує стільки ж, скільки відвідування звичайних сеансів: у будні дні, для дорослих ця сума становить 30- 40 грн., а для дітей 15 -30 грн., в залежності від часу.


Окрім секції фігурного катання, на хмельницькій ковзанці також функціонує секція дитячого хокею «Хмельницький барс». «Якихось конкретних вікових обмежень не має. Всі починають кататися, як правило, з 5-6 років. Проте в нас є діти, які почали займатися у більш ранньому віці – є хлопчик, який займається з 3 років. Все досить індивідуально. В минулому році займалися підлітки 15-16 років. Команда їздить у Тернопіль, Вінницю. З Вінниці до нас інколи навідаються» - каже тренер хокеїстів Володимир Михайлович Харісов.

Тренування проходять 5 разів на тиждень. Заняття відбуваються з понеділка по четвер після 15:00, а в суботу діти займаються після десятої години ранку. Одне тренування триває 1 годину 20 хвилин. Щомісячна вартість відвідування складає близько 450 грн.
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger