Подільська Ліга КВН: переможці визначені

вторник, 10 декабря 2013 г.

7 грудня 2013 року о 18:30 розпочався фінал Подільської Ліги КВН, до якого увійшли 4 команди: «БезНА» (м. Вінниця), «Замок Любарта» (Збірна команда Луцька), «Ми з 90-х» (м. Хмельницький) та «Наш формат» (м. Кам’янець-Подільський). Гру усіх чотирьох команд хмельницькі глядачі вже могли спостерігати у півфіналі, який відбувся 18 жовтня 2013 року. Організаторами обох заходів виступила Хмельницька обласна молодіжна громадська організація «Хмельницький КВН».

Захід тривав декілька годин, на протязі цього часу глядачі мали змогу почути і побачити якісні жарти. Для участі у завершальній грі сезону приїхали команди, які найкраще зарекомендували себе у попередніх заходах. Між виступами команд КВН, глядачів розважав театр студентських мініатюр фокусами з чарівною хусткою. Перший конкурс «Візитка» оцінювався максимум у п’ять балів. Команда «Замок Любарта» вразила жартами про побачення у Жмеринці та першу школу пікапу, виступ команди з Кам’янець-Подільського «Наш формат» запам’ятався мініатюрою про айфон 5 S та реакцію школярів звичайної школи на його появу.

Вінницька «БезНа» представила мініатюри студентської тематики.
Студент 1-го курсу повернувся з дискотеки додому.
-Ти що робиш?
-Миску!
-Мислиш? Думаєш?
-Миску давай, мамо!!!

Також команда не обійшла стороною традиційне осіннє закриття фонтану «ROSHEN» під відому композицію Enya “Only time”. Візитка хмельницької команди «Ми з 90-х» запам’яталась жартами щодо космічного туризму, мініатюрою на тему масонської ложі.

Кожна команда має свою власну індивідуальність та стиль гумору. Жарти команд по-різному сприймаються глядачами і саме тому вони чудово доповнюють одна одну, роблять фінал Подільської Ліги КВН веселим та незабутнім. У другому конкурсі таких жартів було більше, ніж достатньо: «Если я начну танцевать, я вызову дождь» («Ми з 90-х»), «А це повний хлебец!» ( «Замок Любарта» з мініатюри про хлібобулочну родину). Завершальним став конкурс однієї пісні. Інтригою фінального заходу стало визначення переможців і розподілення призових місць серед команд.

Перше місце отримала команда «Наш формат» з Кам’янець-Подільського, друге – збірна Луцька «Замок Любарта», третє посіла вінницька команда «БезНа», четверте – «Ми з 90-х», м. Хмельницький. Автор блогу «Інформаційний Хмельницький» мала змогу поспілкуватись з представником команди, яка стала срібним призером Подільської Ліги КВН у 2013 році.
 

«Команда «Замок Любарта» існує з 1 квітня 2013 року. Звичайно, раніше ми також грали , а коли випала можливість грати в офіційній лізі - зібрали «Замок»! В нашу команду входить більше п’яти команд зі всієї України та навіть одна з Білорусі. І за цей період, ми вже встигли стати Чемпіонами Першої Української ліги МС КВН. В Хмельницький приєзджаємо рідко! Нажаль, у цьому сезоні не змогли належної уваги приділити цій лізі через величезну занятість команди! Грали тут, переважно, навіть не половиною складу. Фінал пройшов і це добре, якби ми робили ставки на цю лігу, їздили всім складом і програли на 0.1 бала, то мабуть було б що сказати .... а так. Після третього конкурсу, в нас були однакові бали з Кам’янцем, за КоП від одного з членів журі ми отримали «3», а не «4», і відстали на 0.1. «Формат» у Вас грає не один рік, і логічно, що за цей час вони багато вам віддали і повинні були брати чемпіонство. Зі своєї сторони вважаю, що КОП, хоч і прощальний, але має бути смішним, а не просто приємні слова організаторам і глядачам! Все-таки, ми вважаємо, що повинно було бути подвійне чемпіонство, але не ображаємось ні на кого - це точно. Додам, що відношення і сприйняття КВНу в різних містах кардинально різне! В Хмельницькому - хороший зал, як то кажуть, нам легко грати тут. В Одесі - люди виховані гумором, і також сприймають жарти на відмінно», - каже Назар Пащук, капітан збірної команди Луцька «Замок Любарта».
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger