«Фотовернісаж на Покрову, 2013» відбувся у Рівному

вторник, 15 октября 2013 г.

13 жовтня 2013 року виявилось досить насиченим та цікавим для хмельничан, котрі вирішили відвідати VIII Міжнародний салон художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2013». У цьому році участь у заході прийняли фотографи з 58 країн світу. Загальна кількість учасників становила приблизно 600 чоловік.
Культурно-археологічний центр "Пересопниця"
Цікава мандрівка розпочалася з відвідування, у першій половині дня, древнього села Пересопниця, розташованого на території Рівненської області. Однією з підстав для чималої популярності цього мальовничого місця стало те, що на цих теренах тривала робота над написанням Пересопницького Євангелія, на якому присягають президенти України.
Гончарня
Так відбувалися майстер-класи на свіжому повітрі

На прилеглій території розташовуються цікаві об’єкти: муляж садиби 12 століття, гончарня, майданчик для проведення ярмарків. Дізнатися більш детальну інформацію щодо будівель дозволяє карта-схема, представлена біля входу в культурно-археологічний центр «Пересопниця».
Карта-схема культурно-археологічного центру "Пересопниця"


Організатор "Фотовернісажу на Покрову,2013" Олександр Харват з автором блогу "Інформаційний Хмельницький" Аліною Безуглою

Муляжі історичних будівель у поєднанні з мальовничими краєвидами та свіжим повітрям створюють чудовий творчий настрій, дозволяючи долучитися до природи, відпочити та зробити цікаві фотографії. Скористатися такою приємною можливістю вирішила чимала кількість іноземних фотографів та фотохудожників з різних міст України.
Олександр Харват дякує усім присутнім...
...нагороджує переможців
та передає нагороди

О 14 годині розпочалася подорож до міста Рівне, так як вже о 15:00 відбулося урочисте відкриття виставки, оголошення та нагородження переможців. Міський голова Рівного Володимир Хомко привітав Олександра Харвата з організацією «Фотовернісажа на Покрову, 2013».
Дипломи та нагороди чекають на переможців

Гостів та учасників заходу чекала насичена культурна програма, ознайомлення з роботами фотомайстрів, участь у лотереї «Фортуна на Покрову». Після офіційної частини розпочався святковий банкет.

Фотографії, що представлені на цьому заході, заворожують своєю майстерністю. Вони здатні продемонструвати не тільки красу різних куточків нашої планети, але й різне бачення прекрасного. Дозволяють зосередити увагу на моментах та подіях, котрі не завжди привертають нашу увагу у повсякденному житті.
Фотографії вражають своєю красою
Щасливий володар Гран-Прі Володимир Поліщук разом зі своєю сім'єю

Оцінити майстерність вітчизняних та іноземних майстрів завітала велика кількість людей. Усі вони мали змогу привітати фотомитця з Бердичева – Володимира Поліщука, володаря Гран-Прі. Завдяки йому нагорода «Птах, що летить», цього року залишається в Україні.
Подивитися на цікаві речі можна було не тільки у середині музею, але й на прилеглій території

Організація заходу такого рівня привернула увагу фотографів з різних країн світу та надала можливість чималій кількості вдячних відвідувачів насолодитися справжнім фотомистецтвом.
Share this article :

0 коммент.:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Alina Vozna. Photography and impressions - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger